Selasa, 22 Disember 2009

cerita terkini.. update yg penu emosi & personal. :D

:D
:)
tersenyum bila ingat benda2x yg indah indah.kenangan manis.:D
..semalam,tengok balik gambar lama, masa tahun 2000-an. kha!.

(dikepala skrg, bermain-main lagu frosty the snowman.)

time kurus nie.maksud sya,gambar lama tu, zaman kurus..zaman-zaman ramlah-ram. huahuahhua :D
macam drug addict nie.kurus pula sya masa di uitm dulu. :(. hensem lagi lah skrg. :D

cakap pasal skrg, sya dalam minggu 1st cuti semangat berkobar-kobar mencapai awan nie mau diet. at least kasi kurang 5kg berat badan(webber,ur current weight is 65kg (trip2x ikut biggest loser asia))..dalam 60 kg pun jadi la. tapi apa macam kalau 'itu' yg berat? kha! huhuhu

tapi lepas tu..malas pula. makan semakin makan,tidur semakin tidur, hurmm..semua la benda x menjadi. tapi sya tetap tersenyum. sebab..sya teringat benda benda yang 'indah'. huhuhu.

setiap kali sya hantar mama sya pi pejabat pendidikan(ya, walaupun cuti skolah mama sya tetap pii lapor diri di pejabat..), sya ambik kesempatan pii tengok di jabatan pendaftaran, mau tengok siapa yag register kahwin. huhuhu. busy body sikit. sekali nga, banyak betul nie ex-classmate sya mau kahwin tahun nie. :(..sedih untuk diri sendiri :) happy utk diorag. huhu..jodohku belum kesampaian walaupun diri ini sudah berkobarkobar untuk berumahtangga. :D huhu.

heran bin ajaib nie..calon belum ada(ada sudahlah, baru mengintip-intip nie :D), duit belum cukup, tapi hati mau kahwin cepat. gila ni. sampai seru sudah. i mean seru sudah sampai, tapi jodoh tiada. kha! budu nie. jadi sama siapa lah sia mau kahwin nie? huhuhu.. du du du du du.

ya..begini la. hurm..sya mau fikir kahwin saja next year. huhu. ajam baru. huhu. kalau pikir saja kali akan jumpa jodoh nie. huhuhu. malas sudah mau single. lagipun sya sudah berumur 27tahun next year. huhu. nanti yang di'bawah' expire, apa macam. ? .

ketawa-ketawa..bagus kalau ada jodoh! huahuahua :D


c.h.o.w.



3 ulasan:

Fuze berkata...

hahaha.. expired ah yg di'bawah'.. bahaya juga tu.. ada tarik luput.. bha jan tggu lma2.. cpt2 ko cari.. byk juga awek d IP tu.. klau nda pun time pratikum ko cari cikgu yg single sna skola..

C.Alv.B berkata...

Relaks bah ko gaman..jangan kelam kabut..apa2 pun good luck la..

kukuanga berkata...

hi there.
merry Christmas.(it's kinda late, i knew). tebalik kampung yg teda internet connection ni. dei! panat eh Christmas!

Good luck with your azam. orang bilang, kalau mau, dapat juga bah. kasian juga 'memberdownthere'. kahahahhahahahahah! (that's funny and true webber!)