Selasa, 5 Januari 2010

update untuk 04/01/2010


sue : webber kenapa nie gambar kabur

webber: x apa bah tu sue, memang begitu.


maka terhasilah pic dibawah. Untuk Suhaila Binti hurmm..lupa..haha..ini bukan lagi blur nie..ini begegar tu tangan. haiya..anyways..ok juga la..10q Sue

Pic diatas tu..basically the most memorable thing yang sya buat hari ni... and noble. huhu. last menderma darah tahun 2001 or 2002..8 years ago. wah! sangat bagus. jadi sya decide to be a regular blood donor for this year. dorang cakap, after 3 months dari last derma darah baru boleh derma balik. so bulan 4 nie, menderma lagi la sya. jumpa bah kita di QEH. sama sama menderma. dapat nasi ayam free lagi. :D


hari ini..wah.sangat seronok nie, pigang pigang tangan orang. huhu. banyak bersalam salaman. yalah setelah sekian lama x berjumpa kan. huhu. ok la.

jadual waktu pun ok, paling lewat class until 12.50 saja. hahhaa..sangat seronok.


Wah sangat ramai orang dalam class yg kasi masuk 'mau kahwin' sebagai their new resolution. x tau tahun nie kah tahun nanti. tapi yg pasti sya mudah mudahan, 2012 kahwin. :D :D.. iskk kahwin saja sia cakap. calon teda.. teda? siapa cakap tiada..ada bah. webber bah nie. kalau x ada calon bukan webber la nama dia. huhu. siapa? K.A.U. huhu.


ok la. itu saja untuk hari nie.

relax saja la...datang juga K.A.U tu nanti.


:D :D :D



ps/ 18.01.2010- saya akan praktikum di sk.bayangan inanam. :D. kalau

mau minta autograph datang lah beramai ramai. :D. after working hours okies.. huhu


update..baru check sia punya lama lama punye entries.. tejumpa pula ini.. haha..




1 ulasan:

C.Alv.B berkata...

Betul punya gf ka tu? hahahha.. semoga azam baru dpt dipenuhi kan? apa2 pun happy new year