Sabtu, 16 Mei 2009

Unduk Ngadau Tambunan 2009



Ini unduk ngadau tambunan 2009. Sya dapat nie pic dari flickr Cicakberbunyi. Kalau mau tengok lagi banyak gambar kaamatan tambuanan 2009, click di link si

CicakBerbunyi
... (o ya..cicakberbunyi pinjam dulu gambar ko ah..:))

sya x pii tengok kaamatan tambunan this year, tapi sya sempat pii tengok rehersal nie unduk ngadau.. haha.. so ada lah sia ambik berberapa gambar berfore make-up nie peserta semua..

o ya, kalau x silap nie unduk ngadau tambunan 2009 no 2 last year, 1st runner-up la.. tahun nie dia cuba lagi n dapat no 1. yang gambar diatas tu gambar dia yang terkini. make-up lagi lawa la dari last year. kebetulan last year sya ada ambik gambar dia juga.. so nie gambar dia last year



...

gambar seterusnya sya ambik time rehersal, sehari before final.. cuba kamu teka mana satu tu unduk ngadau tambunan 2009, sebab before make-up + after make-up berubah habis nie muka dia..berubah menjadi lawa ke sangat lawa .. :)






bah..ok la..untuk kawan kawan yang selalu mau ikut perkembangan saya (uhuk!)..haha.. ya sya sudah selamat menjalani interview KPLI untuk Intake Jun 2009. Skrang tinggal tunggu jawapan lagi. Dapat atau sebaliknya.. Pengalaman interview nanti sya cerita la..okies... sya sempat tukar tukar phone number sama group interview sya. kami ada 5 orang, i'm the only thorn among the beautiful roses.. :)..nanti cerita la..haha.. focus dulu tu unduk ngadau tambunan 2009..

ps/ by the way....si emily majil masih sya punya favorite tambunan unduk ngadau..hehe :).. sempat ambik gambar dia time nie rehersal.. dia cakap dia ada baca nie blog sya!!!! hahaha..nie gambar terbaru dia di bawah..okiess...enjoy..

4 ulasan:

kukuanga berkata...

yay! cantik ni c Emily! senyuman dia sgt sweet! bah... apa lagi?

the update satisfy my curiousity. thanks.

merapuswz@webber berkata...

heheh...kukuanga nanti sya cerita pengalaman interview sya nanti ok... thank u for the support..hehe..macam peserta AF pula..hahaha

C.Alv.B berkata...

All of them look sweet to me

merapuswz@webber berkata...

haha..yalah c.alv.b.. tapi kena pilih juga satu juara..hehe..