Sabtu, 12 September 2009

tiada yang sempurna..

"buat baik dibalas baik"..

wah..macam mau buat fable sudah nie..haha

anyway..last nite..jumpa kawan lama..belanja minum..saya belanja..bukan dia..abis lah dalam rm90..huhuhu..ok juga la..start 11pm-3am..dia nyanyi..sya minum..banyak lah cerita cerita..banyak nasihat juga dari si kawan nie utk sya..hurmm..OK..haha..

apa mau cerita..akhirnya sya tau yg sya memang selama ini bertepuk tangan sebelah saja.. mimpi saja indah..tapi kenyataan..haha..susah mau cakap..ada frust sikit.. sikit saja la..bukan macam selalu..mungkin bosan menunggu. :D(senyum?)

...relax...itu yang sya mampu buat skrg.. kecewa? tiada la..ko cuma terlalu bagus untuk saya..
ya..sya rasa begitulah tu.. so..the end la kisah kisah saya sama ko sudah.. malas mau fikir, malas mau tunggu, malas mau harap, malas mau cakap. :D(senyum?)

...bah...
.............sya tau kau baca nie...benda nie lama sya mau cakap sama kau... "sya suka kau"..sya mau tanya juga .. "ko suka saya?"...tapi x pandai keluar di mulut.. haha..bah..end juga la.
lepas nie..mau cerita pasal pelajaran saja..hidup memang kadang kadang bosan.. tapi kalau mau pilih antara hidup dalam kebosanan dan mau tunggu kau...sya pilih bosan. huhuhu..

bah..last guna nie symbol <3...mau cari benda lain sudah...

-webber-

4 ulasan:

C.Alv.B berkata...

Sabar Webber..apa pun life must go on.. :)

kukuanga berkata...

webber, kenapa ko pny post kali ni sangat buat sy sedih ar? (serious man, mau nangis saja ni tau)

please dont give up. girl need a lot of coaxing bah... ko kena kasi assure this girl yang you're really into her.

kalau dia tiak mau juga. bah, call me, i want you! (astaga!)

merapuswz@webber berkata...

uhuk!..kukuanga..ko ini.. ko kesian jah bah sia nie kan.. huahuahua..inda bah..cerita saja bah tu..kisah hidup yg x sempurna.. hahah..

sedih kah tuh post?
terlampau tengok hindustan kamurang nie ..

anyways.. sya ok..x ada yang sedih sedih pun sebenarnya..

okies..thanx for all the supports..
:D

kukuanga berkata...

hahaha.. hindustan kah? sorry ging, i'm more into Korean drama (yang laki2 dia selalu nangis.. adei.)

life is not supposed to be perfect. in it's imperfection, we learn to accept it as it is. kalau berjaya menerima kenyataan itu, life would be much easier to get on.

glad to know that you're still ok. (actually, i wish you were not ok. only then, i have reason to call). saya pula yg frust ni.. hee..