Selasa, 27 Oktober 2009

Terus terang la..
hurmm..dimana saya mau start??ada la kunun yang post sya lama-lama tu sya cakap sya admire someone la..sya tengok kau dari jauh la.. sya bagi signal sama kau la..and banyak lagi la..hurmm..sebenarnya..semua tu rekaan saja.. Tiada Yang BENAR!.. saja mau kasi tulis cerita merapu sini..sudah nama blog pun merapuswz kan?? hehhe


saya bukan hensem sangat pun.. MEMANG x hensem.. mau kunun tulis tulis "sya rasa ada org suka saya"..semua tu..huhu..PERASAN!..ya..saya.. haha. saya sebenarnya jenis yg selamba nie..tiba tiba boleh pii landing kepala di bahu classmate sya yang perempuan + lelaki juga..mau minta sayang sayang. hahha.. begitulah perangai saya..hurmm..manja la sikit. haha..mungkin kuat 'menginas' juga..menurut saturang classmate sya la.. sebab tiba tiba pandai pii join orang makan, walaupun x di jemput.. huhuh..webber bah..ini lah webber..


apa lagi? saya mau anak. saya mau kahwin. tapi bukan skrg. saya mau becinta. jeles juga lah nampak orang bermesra-mesraan dlm class..tapi..sya tau..bukan waktu saya mau becinta2x. haha.. Tiada perasaan bah. i mean..hurmm..sya baru gia kena break. huhu... satu2xnya perempuan yang sya mau dihati saya, sudah tiadalagi.. so saya memang 0 lah skrg. dari segi percintaan la.. sangat free.. saya malas mencari. tiada perasaan.


kadang-kadang sya nakal juga, bagi hint yang tidak tidak sama perempuan di sekeliling saya.. macam contoh.. "saya suka perempuan yang lagi tua dari saya", " saya suka yang panjang rambut", dan banyak la..silap saya juga kali..kuat main..jadi org pun assume yang bukan bukan.. hahaha..


skrg jokes saya di class " saya mau balik rumah, ada filipino tunggu saya", "saya penat nie semalam, layan customer"..banyak lagi la.. memang kuat main..dalam class juga, kadang kadang sya cakap " cantik bibir kau, mari sya cium kau", " bah sya french kiss ko la"..banyak lagi nie.. iskk..gangguan sexsual betul..trauma kali perempuan + lelaki dalam class sya tu.. huhuh..


kadang-kadang ada aksi lucah yang sya buat..semua pun depends sama persepsi org yg melihat sebenarnya, tapi asal apa yang saya buat, mesti org assume lucah..hurmm..yalah..haha..lucah la. huhu ..


saya banyak minta tolong kawan saya dalam hidup sya di KPLI ni.. macam si flora, saya minta tolong dia jahit untuk kerja kursus KH saya.. bukan itu saja,sya tumpang dia pi IPG hari hari.. huhuhu..

Si jacklyne elyana, banyak betul assignment group yang dia buat untuk saya. saya goyang kaki saja.. semua benda group, mesti jacklyne yg buat..

si azlan, selalu nie sya minta tolong buat ini, buat itu, lepas tu kutuk dia lagi di belakang + depan dia.. haha....

iskk webber,webber, sekadar menyebut beberapa nama yang banyak tolong saya buat kerja KPLI.. hehe.. lepas nie sya mau rajin sudah la.. terima kasih kawan kawan.. yalah, sya betul-betul nie ucap terima kasih + sorry kalau menyinggung perasaan kamu. sudahlah sya selalu minta tolong. huhu


bah itu saja lah..sya memang x berminat mau bercinta-cinta skrg.. sya mau enjoy saja nie..enjoy berkawan. huhu.. kawan..hurmm..kawan la..yalah..yang kawan tu bah..macam kawan kawan la.. tapi x mau cinta.. ambil berat pasal kawan, bukan ambil berat pasal cinta, selalu call pasal kawan, bukan selalu call pasal cinta, selalu join jalan-jalan pasal kawan, bukan selalu join jalan-jalan pasal cinta. hehe..pendek kata, sya mesra sama orang dengan niat saya ingin berkawan. huhuh..ok kawan? :D


-webber-

2 ulasan:

kukuanga berkata...

webber,
mati2 ko kasi tembirang kami semua kan?

merapuswz@webber berkata...

huhu..ya..sabar saja la..hahah