Khamis, 19 November 2009

kalau la..

*tengah stress buat folio bsmm.so tulis blog dulu*
ok sya tulis beginilah..
kalau lah kita jadi kan..jadi couple bah,
saya akan make sure, sya pegang kepala kau setiap kali kita jalan pi dating,
sebab sya x mau kau tengok kiri kana depan belakang, tengok lelaki lain, selain saya.. :D

kalau lah kita jadi kan..jadi couple bah,
sya rasa, kalau kita jalan sama sama,
sya akan sentiasa pegang tangan kau,
tidak mau kasi lepas nie,
sebab sya tau, lepas habis kita dating, mana lagi dapat pegang tangan kau. huhu :D

kalaulah kita jadi kan..jadi couple bah,
n kita jalan jalan di tepi pantai,(Tg.ARU!!)..
sya sengaja suruh kau jalan depan dulu..
lepas tu sya lari anak, pi tempat kau..
peluk kau dari belakang nie.. sangaaatttttt seronokkk...

kalaulah kita jadi kan..jadi couple bah,
setiap kali kita sama sama..
sya tau saya akan usap-usap rambut kau nie,
usap? maksud sya belai bah..macam belai kucing nie..
terus kepala kau sya letak di bahu sya nie..
hehe..lepas tu..kalau penat, boleh sya tumpang kepala sya di kaki ko? :D

kalaulah kita jadi kan..jadi couple bah,
sya bawa kau exercise nie, jogging,
angkat berat(huhu..biar kau lagi bermuscle dari sia)..
then pii makan di bukit padang..restoran cina tu.. huhuhu :D
pura-pura lagi tidak tau..:D :D

kalaulah kita jadi kan..jadi couple bah,
hurmmm setiap kali sya hantar kau balik rumah,
sya pastikan sya kiss kau dulu.. huhu..
kiss dimana kah?? hurmm...sya paling suka bahagian fore-head..
kau x tau apa tu? dahi bah..iskk budu kau nie.. :D :D
then dengan berat hati tengok kau masuk rumah kau nie.. iskk..
rindu sudah..

kalaulah kita jadi kan.. jadi couple bah,
sya marah kalau kau pakai seksi nie!
marah nie! marah!..tapi bukan marah kau,
marah orang yang tengok tengok kau nie..
adakah..apa nie tidak pernah nampak orang pakai seksi kah?
bikin panas.,mau tengok tengok..!

kalaulah kita jadi kan..jadi couple bah,
perkara yang paling sya suka buat..
belai-belai rambut kau,
pegang tangan kau selalu,
peluk ko dari belakang(kasi surprise nie),
kiss ko punya forehead(dahi bah budu) :D,

..n yang pasti..

kalaulah kita jadi kan, jadi couple bah,

sya akan sentiasa sayang, cinta n peluk kau sepanjang hayat sya..



kalaulah kita jadi kan..jadi couple bah..hurmm *sigh*

-webber to some1 with lurveeeeee-

6 ulasan:

kukuanga berkata...

sy mau cakap romantik ni entry, but.. no.. bikin gali bah ni geng!.

i hope, sumandak ko baca and paham laini.. bagus juga tu notions to hold hands, hugs and hugs and kisses and.. ahhhhh.. bless your heart!

ok, i change my mind, this is not bikin gali.. ini bikin jeles!

merapuswz@webber berkata...

haha..sya pun gali juga time tulis nie..tapi sangat romantik juga nie kalau real life.. huhu..thanx for visitng kukuanga..

cynthia berkata...

kiut ni surat cinta ko...sy ketawa sorang diri c ni blik...sbb sy mbyngkan diri ko n c dia...lucu tp sweet...funny webber n a very cool girl...scocok...i like!

AngeL BeaR berkata...

ahahahaa..webber...kalau gini la kena tuju ma sa kan..sa ndak tau apa jadi ma tu urng....hahahahaha~

merapuswz@webber berkata...

kamurang ini..ahhaha..saja bah tu..sya ingat kiut la mau tulis gitu..bila baca balik mcm budak2x nie..huhuu :D

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇