Rabu, 7 Januari 2009

ehemm..

ini bah..semalam tiba tiba ada sumandak cantik msg sya di tagged nie.. hurmm..bah sya dengan penuh semanga t pun mereply lah msg msg dia..pas tu baru 1 hari kenal dari internet, terus betukar number phone.. and start semalam bersms lah kami..
hurmm..tapi lain lain nie sumandak oo..pandai cakap yang bukan bukan..haha..i mean..pandai membawa untuk macam sms yang berbaur lucah lah..haiya..paning kapala sya..mukakaka..i mean kalau dulu dulu kali sya layan juga..tapi skrg macam sya malas malas sudah dii mau layan.. menyesal sya kasi phone number sya ( dia dulu bagi phone number dia, sya sms dia, tebagi lah phone number sya) khahkahka... cantik muka ni perempuan di profile dia la.. x tau kalau dia ambil gambar artis..abis muka dia macam muka artis korean nie..

haha..itulah terlampau tertipu kalau ada perempuan cantik (perempuan kah??) memsg..laju jah sya mereply..iskk..

kalau dia msg lagi..sya layan juga lah..tapi kalau dia start cakap yang bukan bukan..sya suruh dia baca "bapa kami" 1 kali, "Salam Maria" 3 kali, "Kemuliaan" 1 kali..hahah..

bukan semua, tapi berbahaya perempuan (perempuan kah tu) zaman skrg oo..haha..

orait... peace out!

4 ulasan:

AngeL BeaR berkata...

bah mari sa sms sama ko...kakakakakka~

tapi ngam juga la apa ko buat tuh...
keteh si mandak...kekekke...

C.Alv.B berkata...

Ya jgn terlampau layan Webber.. sms pun sdh cam ni macamana lg klu yg bukan sms kan? hehhehehe... anyway mgkn dia menguju ko.

Peringatan: jgn cepat bg phone number dgn urang lain apalagi klu x kenal..

Clarence berkata...

haha..bahaya tu webber..perempuan sekarang ni macam2 jenis sudah ba kan..ndapa yg ptg ko happy..haha

Lina Mill berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.