Sabtu, 13 Disember 2008

Mau minta kebenaran dulu..

haha..sya mau minta kebenaran dulu mau post yang jiwang jiwan sikit.



Ini bah..ada satu movie korean back in the year of 2004. "Windstruck" is the title. kalau mau tengok apa itu cinta dan sengsara, kamu cuba cuba lah cari nie movie di youtube. Sedih juga lah. First time sya tengok nie, sama sama cousin sya, jadi sya control macho saja la. Tapi sebenarnya nie movie memang touching touching la..khahak..



ok lah nanti siap sia download, sya tengok, sya cerita balik lah..kalau ada cerita lah.hehe..

3 ulasan:

kukuanga berkata...

i think i've watched this. yg tu perempuan dia kuat menumbuk kan? and the guy suka kurik idung dia.. (cari dungot).. hahahhaha! macam mabuk sudah sy tinguk movie korea ow.. inda mau sudah (kamsahamida sajalah)

pernah bah ni dulu... berabisan meninguk, banyak masa lepas antar tesis. (dei.. autumn in my heart punya siri) yg naaaaangis saja tu..
taubat sy oooo... mata jadi bengkak menangis2

bah.. kau palan2... bagus juga tu untuk kesihatan, nangis2 (jan banyak2 kama)

AngeL BeaR berkata...

mmm..cuba tengok Japanese Drama '1 litre of Tears'
confirm ko sakit ati + sedih + insaf juga sikit2...seriously!! My fren dia kasi ketawa sa...sekali sa suru dia tengok...dengan dia sama kakak dia nangis2 depan TV..hahahaa....

check out at mysoju.com and watch 1 Litre of Tears (Drama) bukan Movie aaa...lain tuh.

Merapu itu baik untuk kesihatan berkata...

ooo...i've watched 1 litre of tears..REPEATEDLY..yups..it's really gives me the courage to be thankful of what my life has been so far..

yups..1 liter of tears..highly recommended drama to watch!